Nënkryetari i Mitrovicës kotet pak gjatë seancës

Nënkryetarit Faruk Mujka duket se nuk i kanë interesuar shumë për diskutimet në seancën e Kuvendit Komunal.

Teksa flisnin asamblistët, Mujka gjeti kohë të kotet paksa, shkruan Jepi Zë.

E sapo e njoftuan nga asamblistët e tij se po xhirohet, Mujka ngritët dhe e rrit interesimin.

Sidoqoftë, seanca po vazhdon dhe po diskutohet për pikat e rendit të ditës.

Fitore H

Read Previous

Gold Ag “nafakli”, nusja e tij shkëlqen te Sellma

Read Next

BE për situatën në Kosovë: Ne lehtësojmë dialogun, nuk diktojmë bashkëbiseduesit