Nënat shtatzënë tashmë mund të printojnë modelin e fëmijës së tyre të palindur

Ku ka arritur teknologjia…

Prindërit tashmë mund të printojnë në 3D modelet e fëmijës së tyre të palindur, transmeton lajmi.net

Një shërbim rus, ‘Embryo 3D’ përdor skanimet ultratingull dhe imagjinatën 3D për të printuar fëmijën.

Modelet skanohen dhe si të tilla printohen në formë të plastikës, por natyrisht përdoret edhe metali që të mbulojë sipërfaqen e këtyre modeleve.

Shikoni më poshtë.

Gazetari

Read Previous

Kida seksi në bikini të kuqe, vë në pah asetet

Read Next

Në ‘Kolovicë’ dyshohet se burri plagosi gruan pastaj bëri vetëvrasje