Nëna dhe djali u gjetën pajetë të përqafuar, familja përzë qeveritarët nga ceremonia

Të mbijetuarit e familjes Cuka, babai dhe vajza bëjnë me faj shtetin, sepse autoritetet pas tërmetit të shtatorit u ka thënë se shtëpia e tyre është e banueshme.

Ata i kanë përzënë përfaqësuesit e shtetit që shkojnë dhe tentojnë t’i përqafojnë.

Sardi Çuka 18 vjeç dhe Fatmira Çuka 44 vjeç u gjetën përqafuar por të pajetë.

Tërmeti në Shqipëri mori 51 jetë.

Gazetari

Read Previous

Rreth 30 persona nga Kosova dhurojnë gjak në Durrës, bashkëngjitet edhe ambasadori Nait Hasani

Read Next

Sindikatat e Telekomit dhe KEK-ut paralajmëruan grevë, nëse fillon zbatimi i Ligjit për Paga