Në Vushtrri, punëtorët e postës në grevë

Në Vushtrri puntorët e postës kanë hyrë në grevë, ku nga ora 13:00 deri 14:00 nuk do të punohet.

Shkaku kryesor i kësaj greve është se puntorët nuk i kan marrë pagat, mëson Vizioni.info.

Sipas kryetarit të sindikatës Sylejmon Avdulli, arsyeja pse janë në grevë është mos marrja e pagave.

“Sot është 6 korrik dhe ne nuk i kemi marrë pagat, prandaj jemi të detyruar të hyjmë në grevë”, ka thën Sylejmon Avdulli. Sipas tij kjo është vetëm nisma. Ai kantheksuarvse në qoftë se nuk ua kryejn obligimet ata do t’i radikalizojnë masat.

Siç dihet posta është duke u përballur me një krizë dhe këtë më së shumti po pësojnë puntorët. /Vizioni.info/

Gazetari

Read Previous

Ushqimet me te mire per qarkullim te gjakut

Read Next

Drejtori i Urologjisë në QKUK, Rexhep Kasumaj, arrestohet për marrje ryshfeti