Ne duam ti ndajmë me të gjithë ju këto video të botës në 8K(video)

Bota 8K HDR eksplorimi i njerëzve dhe peizazheve të botes. Ky film u kap në natyrë në 8K UHD (4320p) dhe 60fps resolution me të ri Red Helium 8K Super35mm sensor. Duke përdorur teknologjinë më të fundit, janë krijuar këto video për të ofruar përvojën më realiste dhe kinematografike të mundshme sot, veçanërisht kur shikohet në HDR!

Për të parë në 8K 60P do të duhet të përdorësh Chrome tani.

Gazetari

Read Previous

Pse të jetojmë në këtë vend?

Read Next

Prekëse: Dhëndri tenton të ngritet nga Karroca kur dëgjon këtë atmosferë në Kojshia Show..!