Në Dobërllukë të Vushtrrisë janë duke u rregulluar dy rrugë të fshatit

Në fshatinë Dobërllukë të Vushtrrisë janë duke u rregulluar dy rrugë, projekte këto që i ka prezentuar kryetari i Vushtrrië, Xhafer tahiri, i cili ka thënë se gjatë këtyre dy viteve janë rregulluar afër 200 sosh.

Në këtë project, të rregullimit të këtyre dy rrugëve, mësohet se do të përfitojnë lagjet  “Baliu” dhe “Petrisha”.

Gazetari

Read Previous

Autoritetet e Kosovës krenohen me luftimin e terrorizimit

Read Next

​Cakaj: Thirrja për intervistim e Veselit nga Specialja, vazhdim i padrejtësive sistematike ndaj UÇK-së