Ndryshe nga e gjithë bota, ky është shteti me asnjë rast me COVID-19 në 48 orët e fundit

Zelanda e Re vazhdon të jetë shembull në luftimin e pandemisë COVID-19.

Zelanda e Re ka raportuar një ditë të dytë radhazi me asnjë rast të ri të Covid-19, sipas zyrtarëve shëndetësor, raporton Reuters.

Ka 22 raste aktive të koronavirusit në Zelandën e Re, të gjithë këta udhëtarë që kthehen në vend. Nuk ka asnjë transmetim të njohur të komunitetit në Zelandën e Re.

Nga ata që vuajnë, 21 mbeten në karantinë të drejtuar nga qeveria, e cila është e detyrueshme për të gjithë udhëtarët që hyjnë në vend. Një është në një gjendje stabile në Auckland City Hospital.

Vetëm shtetasit nga Zelanda e Re dhe familjet e tyre, së bashku me disa punëtorë thelbësorë, lejohen të hyjnë në vend. Ata duhet të kalojnë dy javë në karantinë, ku testohen dy herë për koronavirusin.

Zelanda e Re ka regjistruar 1,178 raste të Covid-19, dhe 22 vdekje.

Muajin e kaluar vendi raportoi një varg prej 24 ditësh të drejtë pa një shembull të freskët të diagnostikuar të virusit përpara se numri i zelandezëve që ktheheshin nga jashtë filluan të rriten.

Fitore H

Read Previous

Joe Biden thotë se s’do të mbajë tubime zgjedhore gjatë pandemisë

Read Next

Haradinaj i bindur që gjatë presidencës gjermane do të hiqen vizat: Merkel si askush tjetër i kupton nevojat tona