Mos i harroni kurrë këto dy persona..

Mos i harroni kurrë këto dy persona:

Mos i harroni kurrë këto dy persona:

1) Personi që i humbi të gjitha për të të bërë ty të fitosh (babai)

2 ) Personi që ishte me ty në çdo dhimbje (nëna)

Fatmir Beka

Gazetari

Read Previous

Ilaç i natyrshem për mbrojtje nga dhimbja e fytit dhe kanceri i lëkurës, por ngadalëson edhe plakjen

Read Next

Foto të mrekullueshme të shiut meteorik Perseid