Mos harro këtë Lutje!

Mos harro këtë Lutje!-Ka thënë i dërguari salaAllahu alejhi ue sel-lem: Kush thotë në mëngjes dhe në mbrëmje:“O Zoti im Ti më ke krijuar dhe Ti më udhëzon, Ti më ushqen dhe Ti më jep për të pirë, Ti ma merr shpirtin dhe Ti më ringjallë.”-Nuk i lutet (njeriu) Allahut për diçka, pos që t’ia jep Allahu atë gjë.

Gazetari

Read Previous

Pas përpjekjeve 23 vjeçare për të pasur fëmijë,çiftin më në fund e begatoi Allahu me një vajzë

Read Next

Bëri shqiponjën, klubi grek anulon kontratën me futbollistin shqiptar