Moderatorja shqiptare tregon ngacmimet që i bënte djalit që pëlqente: “E godisja me..”

Në përgjithësi është mjaft hermetike për jetën e saj, dhe lidhjen disa vjecare është përpjekur ta mbajë larg syve të publikut. Por Fjoralba Ponari nuk e pati problem të flasë me ndjekësit në Instagram për meshkujt që ka pëlqyer në të kaluarën.

Në bisedën e fokusuar tek njohjet me partnerët, ajo tregoi sesi pëlqente shumë një djalë në gjimnaz.

Por çfarë bënte për t`i rënë në sy? “Unë e kam pasur në orën e frengjishtes që shkëmbeheshin klasat këtë skenën… E shihja nga larg, I zija derën dhe ‘padashje’ e gjuaja me sup. Fiksim i dhunshëm,”– shkroi Fjoralba, pa sqaruar sesi ka vazhduar historia.

Image

Ardian H

Read Previous

Fillon testimi në njerëz për vaksina të reja në Mbretërinë e Bashkuar

Read Next

I hyri një kure drastike dobësimi, moderatores i mbetet fytyra asimetrike!