Moderatori tenton të gjujë me armë. Sami Lushtaku bënë këtë veprim..!

Moderatori tenton të gjujë me armë. Sami Lushtaku bënë këtë veprim..!

Në emisionin Kojshia Show ishte Sami Lushtaku se bashku me disa Folklorist ku në një moment nxehetë atmosfera dhe Moderatori pytë Sami Lushtakun se a bënë te gjuajë me armë ja çfarë ndodh..!

Gazetari

Read Previous

Sami Lushtaku emocionohet nga gjendja e ish ushtarit të Uçk-së..! Ja çfarë i thotë ushtari..!

Read Next

Thaçi: Jemi shumë afër tranzicionit të FSK-së në Ushtri