Moderatori largon nga emisioni mysafirët pasi ata kishin ardhur me rroba plazhi…

Humoristët e “Ue Ue Show” këtë javë janë pjesë e emisionin “Kojshia Show”, bën të ditur InfoKosova

Ata shfaqen të veshur me rroba plazhi prandaj moderatori detyrohet që t’i largoj nga emisioni.

Për të kuptuar se çfarë ndodh ndiqeni emisionin më poshtë

Gazetari

Read Previous

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

Read Next

Thuaji këto sure nga 7 herë cdo ditë (shërohu nga shumë sëmundje)