Mjalti si ilaq perdoret te keto semundje

Mjalti si ilaq perdoret te keto semundje:-semundjet e lekures,-semundjet e organeve te tretjes,-semundjet e melqise,-semundjet e veshkeve,-semundjet e zemres,-semunjdet e sistemit nervor,-semundjet e syrit,-semundjet gjenitale femerore,-semunjdet e organeve te frymemarrjes dhe semundjet elergjike etj.

Gazetari

Read Previous

Çfarë ndodh nëse ju pini ujë me mjaltë me stomakun bosh?

Read Next

Personave të cilëve iu pranohet duaja (sipas haditheve)