Ministri Quni raporton në komisionin e sigurisë dhe mbrojtjes

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot mban mbledhje.

Në mbledhjen e sotme, do të raportojë edhe ministri i Mbrojtjes, Anton Quni.

Në rend të ditës është edhe miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e komisionit, të mbajtura më 19 maj dhe 16 qershor.

Rendi i ditës:                                                    

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e komisionit të mbajtura me datë 19.05.2020 dhe 16.06.2020;

3.    Raportimi i Ministrit të Mbrojtjes z.Anton Quni

5.    Të ndryshme.

Vendi: N10 Koha: 10:00

Fitore H

Read Previous

OBSH e shqetësuar, paralajmëron shpërthim të madh të coronavirusit në këtë shtet

Read Next

Gjendja e të infektuarve me koronavirus në Spitalin e Pejës, 6 në gjendje të rëndë