Ministri Ismaili dhe Majlinda Kelmendi vënë gurthemelin e Qendrës së Mjekësisë Sportive

Në ambientet e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), të mërkuren e nesërme do të vihet gurthemeli i Qendrës së Mjekësisë Sportive dhe Klinikës së Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim.

Në këtë ngjarje do të marrë pjesë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i shoqëruar nga Kampionia Olimpike, Majlinda Kelmendi dhe sportistë të tjerë të të gjitha sporteve.

Ngjarja: Gurë-themeli i Qendrës së Mjekësisë Sportive dhe Klinikës së Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim.

Gazetari

Read Previous

Kurani dhe telefoni

Read Next

Dy të lënduar në një aksident në magjistralen Prishtinë- Ferizaj