Mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane

Ndodh qe duke folur ne telefon nga lindja ne pernendim dhe flet per nje çeshtje dhe nuk thua MASHA-ALL-LLAH , dhe mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane.
Mesyshi ndikon ne pune, ne floke ne pamje , ne fe, ne adhurim etj.
Ne te dukshme dhe te padukshme.Ndikon ne jeten bashkshortore, ne familje e ne fis.Profeti sel All-llahu alejhi we selam ka thene,
“mesyshi eshte i vertet, mund ta fusi njeriun ne varr e devene ne vorbe.)Mund te ndodhe edhe me zogjt ne ajer dhe kete e kemi pare me sy, Tek bimet , pemet, dhe mbi te gjitha llojet e sendeve.
E mund te ndodhin ne ato gjera qe terheqin shikimin.Syri jone ka disa rreze qe vine nga nje energji e brendeshme qe njeriu nuk mund ti shoh dhe leshohen mbi ate gje qe merret mesush pa e kuptuar ose me dije.

Gazetari

Read Previous

Read Next

Personave të cilëve iu pranohet duaja