Mësuesja nga Gjakova i rrezikon nxënësit, i detyron t’i pastrojnë dritaret në kate të larta

Një mësimdhënëse në Gjakovë ka rrezikuar seriozisht jetën e nxënësve të saj.

Ajo për shkak të zhurmës të krijuar në klasë, i ka detyruar ata t’i pastojnë dritaret e shkolles që ndodhen në katet më të larta të ndërtesës, shkruan lajmi.net.

Rasti është paraqitur nga një faqe në Facebook e titulluar “Gjakova sot”.

Njoftimi i plotë:

Denohen nxenësit nga arsimtarja ne Gjimnazin Hajdar Dushi në Gjakovë

Nxenësit e klases 11/8 kane paraqitur nje rast ku jane detyruar nga kujdestarja e tyre qe ta lajnë dhe pastrojne klasen e tyre duke rrezikuar edhe veten e tyre si tek rasti i pastrimit të gjamave, e gjithe kjo pershkak të zhurmes qe kanë bërë në klasë.
Gjatë pastrimit i kanë humbur 2 orë të mesimit, a lejohet kjo?. 

Gazetari

Read Previous

E papritur: Donnarumma mund t’i bashkohet Juventusit

Read Next

Përendimet e diellit në planetin Mars kan ngjyrë të kaltër