MESAZHI I “QEQËS” PËR KORONAVIRUSIN

Komentatorja e njohur Qëndresa Krelani, e njohur për publikun si “Qeqa” ka aloduar te qytetarët që të respektojnë vendimet dhe masat e Qeverisë për ta luftuar pandeimnë “Covid19”, që është shfaqur edhe në vendin tonë,  më shumë në Insporti.com.

0 Reviews

Write a Review

Ardian H

Read Previous

Flet i riu nga Tirana që mposhti coronavirusin: Qëndroni në shtëpi

Read Next

Zëvendësambasadori britanik në Hungari vdes nga coronavirusi