Mek Selaci: Po punohet me intenzitet te madh ne ndertimin e sporteleve dhe tavolinave te Komunes se re.

Po punohet me intenzitet te madh ne ndertimin e sporteleve dhe tavolinave te Komunes se re.

Perveç sporteleve, tavolinave, dhe invantarit tjeter, ne objektin e ri eshte duke u bere ndarja fizike mes sektoreve me profile te aluminit dhe me xham qorr.
Shpresojme qe ne fillim te muajit korrik te fillojme punen ne objektin e ri.

Se shpejti do ta postojme nje informate me pamje 3D te katit perdhese ne te cilin do te vendosen sportelet e gjendjes civile, sportelet e drejtorise se bujqesise, arkat dhe sportelet e qendres per sherbim me qytetare.

Jemi krenare per reformat qe po behen ne Administraten e komunes sone.

Gazetari

Read Previous

Hermann Hesse; Kush do që e dëshiron muzikën në vend…

Read Next

Shpresa Rama: Qytetit tim Vushtrrisë që sot shënon 19 vjetorin e çlirimit