Mbretëresha e bizaritetit: Shet qiriun i cili mban aromën e meskëmbëve të saj


Aktorja Gwyneth Paltrow e cila viteve të fundit është bërë “wellness guru” në sajtin e vet Goop ndan këshilla të ndryshme të pazakonshme dhe shet gjëra edhe më të pazakonshme

Tani, në sajtin e vet, për 67 euro, qiriu i cili kundërmon aromë të meskëmbëve të saj. Dhe ajo që është edhe më e pazakonshme, qiriu tashmë është shitur! – transmeton Telegrafi.

Gvyneth madje, në përshkrimin e produktit, adhuruesve të vet u ka dhënë edhe sqarim për atë se si është krijuar qiriu.

“E gjitha ka filluar si shaka ndërmjet parfumerisë Douglas Little dhe GP – të dy kanë punuar në aromën, mirëpo ajo ka belbëzuar duke thënë “Ohhh… kjo ka aromë si vagjina ime” – dhe nga kjo ka rezultuar aroma argëtuese, tepër e mrekullueshme, seksi dhe shumë e bukur. Ka rezultuar që ajo është aromë ideale për qiriun”.

Gazetari

Read Previous

Rita Ora në hall me erën, ia fluturon fustanin dhe i zbulon gjithë trupin

Read Next

RINOR HYKOLLI E KONFIRMON BASHKËPUNIMIN E TAYNËS ME MOZZIK, JEP DETAJE PËR KËNGËN DHE KLIPIN