Mbi 100 mijë euro grante për 107 biznese përfituese nga Vushtrria

Biznese dhe Start-UP biznese nga Vushtrria kanë përfituar nga skema e granteve që ka ofruar komuna e Vushtrrisë, dhe që kapin një vlerë prej 132.726,85 mijë euro.

Nënshkrimi i kontrateve me subjektet përfituese të granteve është bërë sot në oborrin e Komunës së Vushtrrisë ,ku prezent ka qenë edhe kryetari i komunës,Xhafer Tahiri.

“67 prej 107 janë biznese fillestare (Start Up), ndërsa 29 prej 107 përfituesve të granteve janë biznese që udhëhiqen nga gratë.” ka shkruar Tahiri.

Gazetari

Read Previous

Bie llamarina e një ndërtese në Dardani, rrezikohen banorët

Read Next

Nisma akuzon ashpër Vetëvendosjen: Po duan t’i grabisin mandatet tona