Mbahet eventi për vetëdijësimin rreth sëmundjes së Epilepsisë

Organizuar nga Biblichor, të shtunën në Prishtinë është mbajtur eventi “Çdo ditë e jetës është sfidë për të gjithë”, i cili është pjesë e kampanjës së vetëdijësimit rreth sëmundjes së Epilepsisë, kampanjë kjo që ndërlidhet ne muajin nëntorit i cili shënohet si muaji i vetëdijësimit të sëmundjes së Epilepsisë.

Ky event u mbajt në ‘Dit e nat’, ku morën pjesë një numër i madh i atyre që ishin përkrahës të kësaj kampanje, por edhe vet personat e prekur nga kjo sëmundje dhe psikologë, të cilët ndanë përvojat e tyre me ballafaqimin me sëmundjen dhe personat e prekur nga ajo.

Në këtë event performuan grupi @tingujt.1 me kitarë, violinës, gjithashtu dhe @kraso__ me zërin e saj të mahnitshëm.

Me realizimin e këtij eventi Biblichor vazhdon aktivitetet për vetëdijësimin e të rinjve dhe qytetarëve tjerë për mundësitë që të ndihmojnë personat në nevojë dhe që iu nevojitet ndihma e të tjerëve.

View this post on Instagram

Mbahet eventi për vetëdijësimin rreth sëmundjes së Epilepsisë Organizuar nga Biblichor, të shtunën në Prishtinë është mbajtur eventi "Çdo ditë e jetës është sfidë për të gjithë", i cili është pjesë e kampanjës së vetëdijësimit rreth sëmundjes së Epilepsisë, kampanjë kjo që ndërlidhet ne muajin nëntorit i cili shënohet si muaji i vetëdijësimit të sëmundjes së Epilepsisë. Ky event u mbajt në 'Dit e nat', ku morën pjesë një numër i madh i atyre që ishin përkrahës të kësaj kampanje, por edhe vet personat e prekur nga kjo sëmundje dhe psikologë, të cilët ndanë përvojat e tyre me ballafaqimin me sëmundjen dhe personat e prekur nga ajo. Në këtë event performuan grupi @tingujt.1 me kitarë, violinës, gjithashtu dhe @kraso__ me zërin e saj të mahnitshëm. Me realizimin e këtij eventi Biblichor vazhdon aktivitetet për vetëdijësimin e të rinjve dhe qytetarëve tjerë për mundësitë që të ndihmojnë personat në nevojë dhe që iu nevojitet ndihma e të tjerëve.

A post shared by BIBLICHOR (@biblichor.al) on

Gazetari

Read Previous

Qytetarët e Gjakovës dhe Pejës i përgjigjen në mënyrë masive aksionit për ndihma ndaj Shqipërisë

Read Next

Në fshatin Xhafzotaj kërkohet një eskavator, dëgjohet zëri i një vajze nën rrënoja