Marketi në Danimarkë jep shembull për gjithë botën, fotografia bëhet virale

Një fotografi nga një market në Danimarkë po bën gjiron në rrjetet sociale.

Kjo pasi menaxhmenti i këtij marketi si masë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së coronavirusit, në mbrojtje të personelit dhe konsumatorëve ka vendosur pikat referuese në dysheme për distancën që duhet mbajtur konsumatorët mes njëri-tjetrit.

Një shembull i tillë do të ishte i mirëseardhur edhe në vendin tonë, pasi që marketet ende janë duke punuar. Poashtu edhe nëpër barnatore dhe në institucione ku ka radhë të qytetarëve ky shembull i marketit nga Danimarka do të ishte masë tejet praktike dhe lehtësuese për qytetarët.

Ardiana K

Read Previous

Kompania që po punon për vaksinën e koronavirusit mohon se do të shitet tek amerikanët

Read Next

Tërheqja e Contour Global nga Kosova e Re, reagon Haradinaj