Mahmuti Histori prekese ja si u njoha me Valentinen

Mahmuti Histori prekese ja si u njoha me Valentinen

Mahmut Tarashaj dhendri i cili u martua kete vite dhe perfatkeq nga aksidenti eshte ne karroc sot e asaj dite tregon ne mes dhimbjes e dashuris se si unjoftua me Valentinen

Gazetari

Read Previous

”Mc Shpeta” dhe reperja Rina Balaj e ndezin atmosferën, ja ‘bashkëpunimi’ i tyre

Read Next

U zhduk që 24 ditë, ky është rrëfimi i familjarëve për 23 vjeçarin nga Mitrovica