Lutja e Junusit alejhi selam

Lutja e Junusit alejhi selam
“LA ILAHE IL-LA ENTE SUBHANEKE INNI KUNTU MINEDH-DHALIMIN”
“Nuk ka Zot pos Teje. Ti je i pastër, nuk ke të meta. Unë i bëra padrejtë vetes!”

0 Reviews

Write a Review

Gazetari

Read Previous

Kur ndokush nga ju ndien dhembje në trup le ta vendosë dorën e tij mbi vendin që ndien dhembje e të thotë

Read Next

Si te bejm dua dhe te na pranohet?