Loja 10 milion dollarëshe, e cila do të ndihmojë në bamirësinë për COVID-19

Rivalët Tiger Woods dhe Phil Mickelson do të bashkohen nga NFL, Tom Brady dhe Peytoon Manning të dielen do të zhvillojnë një ndeshje golfi,e cila u organizua për hir të bamirësisë e cila do të ndihmojë rreth 10 milion dollarë.

Kjo ngjarje do të grumbullojë para për përpjekjet e ndihmës për Covid-19 në Shtetet e Bashkuara

Kjo ngjarje vjen pas të njejtes që ndodhi gjatë javës së kaluar nga Dustin Johson, Rickie Fowler dhe Mattew Wolff, gjithashtu në ndihmë të bamirësisë

Dyshja e tanishme për garën kanë pasur një marrëdhënie të tendosur, por kanë përhumbur njëri tjetrin me humor të mirë në zhvillimin e ndeshjes së tyre të mëparshme

Gara do të zhvillohet pas dyerve të mbyllura në Medalist Golf Club në Hope Sound, dhe lojtarëve ju lejohet të drejtojnë gabimet e tyre në golf./vizioni.info

Vizioni Info

Read Previous

Muller dyfishon epërsinë e Bayernit

Read Next

Brazili, vendi i tretë më i prekur në botë nga koronavirusi