Kuvendi i Kosovës mban seancë të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë të jashtëzakonshme, duke filluar nga ora 11:00.

Seanca e sotme e Kuvendit do të ketë vetëm një pikë të rendit të ditës.

Kuvendi pritet të shqyrtojë Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin për vitin 2020.

Fitore H

Read Previous

Ekzekutimi i 170 eurove është në dorën e deputetëve sot

Read Next

72-vjeçari i shtruar në Klinikën e Pulmologjisë tregon për gjendjen e tij me koronavirus