Lajme Vend 

Kryetari i Graçanicës: Qytetarët serb do të vetorganizohen për të mbrojtur shtëpitë e tyre nga hajnat

Kryetari i komunës së Graçanicës, Srgjan Popoviq në një deklaratë për portalin Kosovo- online, ka pohuar se kohëve të fundit në komunën e Graçanicës vjedhjet e shtëpive të banorëve serb janë intensifikuar dhe ka shtuar që nuk ka mbetur mjet tjetër për banorët serb të kësaj komune përves vetorganizimit të tyre për të mbrojtur pasurin dhe shtëpitë e tyre nga hajnat.

Ai ka pohuar se deri tani asnjë hajn nuk është kapur nga organet përgjegjëse andaj ka theksuar se “ nuk ju ka mbetur asgjë tjetër përveç të vetorganizohen”.

Të fundit nga kategoria

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial