Kosovarët e ardhur nga Londra nuk hyjnë në karantinë – vetizolohen në shtëpi

Janë kthyer nga Londra 138 kosovarë që ishin në Mbretërinë e Bashkuar, Irlandë dhe Kanada.

Ardhjen e tyre sot e konfirmoi Ambasada e Kosovës në Londër me anë të një njoftimi në rrjetin social Facebook.

Nise verën qysh o’ më së miri – shfrytëzo ofertën për depilim me laser në Face & Body Care

E SPONSORUARLEXO MË SHUMË

“Me këtë rast, duam të falënderojmë bashkatdhetarët tanë për durimin e treguar, institucionet e Republikës së Kosovës për koordinim profesional dhe Ministrinë e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar për bashkëpunim të jashtëzakonshëm”, thuhej në njoftim.

Mirëpo të ardhurit nga Londra nuk do të futen në karantinë tek Qendra e Studentëve.

Kështu kanë bërë të ditur zyrtarë nga Ministria e Shëndetësisë.

Ardian H

Read Previous

Një floktar me Covid-19 por pa simptoma punoi, ndërsa i rrezikoi 91 njerëz nga virusi

Read Next

Vala e dytë e coronavirusit në Evropë është e pashmangshme