KOMUNA E VUSHTRRISË NDANË 50 MIJË EURO PËR T’U PËRBALLUR ME KORONAVIRUSIN

Komuna e Vushtrrisë ka vendosur të ndaj 50 mijë për t’u përballur me pandeminë e Covid-19.

Lajmin e ka konfirmuar  nga kryeatari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, përmes rrjetit social “Facebook” ku është njoftuar se do të ndahen 50 mijë euro për t’u përballur me këtë situatë.

“50.000€ nga buxehti i Komunës së Vushtrrisë për përballim të situatës sociale si rezultat i Koronavirus.” shkruan Tahiri.

0 Reviews

Write a Review

Ardiana K

Read Previous

Nënkryetari i LDK-së: Edhe mund ta vazhdojmë qeverisjen, nëse Kurti e kthen Veliun dhe e heq taksën

Read Next

VJEN LAJMI FANTASTIK NGA KINA, VENDI KU SHPËRTHEU PANDEMIA QË PO VRET BOTËN