Komentuesi i shkruan Elvis Naçit: Me pas motër ta kisha dhënë për grua, ja si i përgjigjet hoxha

Hoxha më i dashur i shqiptarëve, Elvis Naçi flet gjithmonë bukur dhe për tema të ndryshme.Ai ka folur për shumë gjëra dhe tema të cilat shpesh herë edhe kanë qenë temë kryesore në vendit tonë dhe përtej.Ka folur për rolin e gruas dhe pozicionin e saj të cilin ajo duhet ta ketë dhe për tema tjera.E kur është tema tek gruaja, një komentues i ka shkruar Naçit se po të kishte motër do ia kishte dhënë për grua atij, por hoxha befason me përgjigjie, derisa i thotë shkurt hoxha “ E kam një vëlla”

Gazetari

Read Previous

A do të takohemi në botën tjetër me bashkëshortët dhe fëmijët?

Read Next