Kim a je ti? Kjo vajzë ka një ngjashmëri të frikshme me Kim Kardashian

Mania e vajzave për t’i ngjarë Kim Kardashianit është tashmë e njohur. Madje jo vetëm si pamje, shumë vajza mundohen të ndjekin çdo gjë që Kim bën apo thotë.

Ajo është kthyer në një model frymëzimi për vajzat e reja në të gjithë botën. Madje disa janë fiksuar aq keq pas Kimit saqë nuk iu tremben as operacioneve plastike, vetëm për t’u dukur si ajo.

Kamilla Osman është një 22-vjeçare, e cila ka një ngjashmëri të frikshme me Kimin.

Dhe jo sepse e ka idhull dhe dëshiron t`i ngjajë, pasi Kamilla as nuk e njihte Kimin para se t’i vinin në dukje ngjashmërinë që ajo ka me të.

Ato janë takuar para dy vitesh dhe Kim ka publikuar edhe një foto me të. Zeshkane, me flokë të zeza dhe me super forma, Kamilla nuk ka asgjë më pak se Kim.

Gazetari

Read Previous

Milioneri kosovar: Ja çka ndodhi me pasurinë time kur i japa 200 mijë euro për bamirësi

Read Next

Djaloshi nga Shtimja ‘kallë’ atmosferën n;Kosovë Show me zërin e tij