Këto janë femrat që tradhëtojnë më shumë!

u që besoni në shenjat e horoskopit, në këtë artikull, kemi renditur shenjat e horoskopit që janë të prirur më shumë për të tradhëtuar, sidomos për femrat.

Ju meshkuj, kini kujdes, nëse partnerja juaj i përket kësaj shenje:

1. Binjakët

Femrat binjake, janë tradhtare të këqija. Ato mund të ju tradhtojnë ju edhe me një person që i përket rrethit tuaj shoqërorë. Nëse jeni me fat ta mbani një femër binjakë, nuk do ju tradhtojë. Mundësitë janë të vogla!

2. Virgjëresha

Nëse jeni të lidhur me një femër të shenjës së virgjëreshës, do mbusheni me aventura dhe mistere. Ato janë eksperte për të fshehur tradhtinë dhe është shumë e vështirë për t’i kuptuar. Hapini sytë mirë!

3. Peshorja

Femrat peshore, e kanë  si artin e tyre të preferuar tradhtinë.  Peshoret e marrin martesën shumë seriozisht, madje mund të rrinë me një person gjithë jetën, por kjo nuk i pengon të tradhtojnë. Edhe peshoret, tradhtojnë pa u vënë re fare!

4. Shigjetari

Femrat e shenjës së shigjetarit, e duan shumë tradhtinë. Ato kapin çdo mundësi të re që i del para. Ndryshe nga shenjat e tjera, shigjetarët nuk fshihen shumë, pasi janë të sinqertë.  Nëse një femër është shigjetar, tregoni kujdes, pasi rutina i çon ato drejt tradhtisë.

0 Reviews

Write a Review

Roland Mullaavda

Read Previous

Instagram heq fshehurazi një opsion

Read Next

Shefi i ri i EULEX-it Lars-Gunnar Wigemark merr detyrën