Katër gjëra e sëmurin trupin:

Katër gjëra e sëmurin trupin:
1. Të folurit e tepërt. 2. Gjumi i tepërt.
3. Të ngrënit e tepërt. 4. Bërja e marrëdhënieve seksuale e tepërt.

Gazetari

Read Previous

Flutura muslimane dhe Simoni katolik, çifti shembull për harmoninë ndërfetare (Video)

Read Next

10 Fakte interesante që duhet t’i dini për planetin Mars