Kam Njё Motёr Tё Cilёn E Ka Prekur Shejtani Cfarё Duaje Tё Bёj Unё Qё Motra Tё Shёrohet?

Kam njё motёr tё cilёn e ka prekur shejtani dhe ka momente kur ajo e humb vetёdijen, kontrollin e saj dhe fillon tё qajё.Ҫfarё duaje tё bёj unё qё motra tё shёrohet?
Personi i cili ёshtё prekur nga xhindi i lexohet Kuran e sidomos ajetul Kursij dhe suret: Ihlas, Felek dhe Nas, dhe ҫfarё ka mundёsi nga lutjet e ligjёsuara… . Komisioni i Pёrhershёm i Dijetarёve tё Mёdhenj
©xhamiambret.com

Gazetari

Read Previous

Pse Femrat Varrosen Më Thellë Se Meshkujt Në Varr?

Read Next

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON