Kam humbur 20€, prandaj kush i gjen, lutet të m’i kthejë se nuk kam bukë për të ngrënë😥

Kam humbur 20€, prandaj kush i gjen, lutet të m’i kthejë se nuk kam bukë për të ngrënë

Mbi një shtyllë në rrugë, lexova një njoftim:

“Kam humbur 20€, prandaj kush i gjen, lutet të m’i kthejë se nuk kam bukë për të ngrënë.

Rruga S.T., Pallati 34, Apartamenti 12.

– Vendosa të shtirem sikur i kam gjetur unë dhe vajta në adresën e shënuar. Derën e hapi një zonjë e moshuar dhe e sëmurë. I thashë se kisha gjetur shumën që i kishte humbur dhe i zgjata dorën me 20€. Asaj i rrodhën lotët dhe tha:

– “Ti je personi i dymbëdhjetë që e bën këtë.”

Pasi ja lashë shumën në dorë, u nisa për tek ashensori. Ajo më thirri dhe më tha:

– “Të lutem grise atë njoftim në shtyllë.

Unë nuk e di as kush e ka shkruar. Solidariteti juaj më ka mbushur plot shpresë dhe më ka bërë ta shoh jetën me optimizëm.”Jepini shpresë njerëzve.

F.B

Gazetari

Read Previous

Foto të mrekullueshme të shiut meteorik Perseid

Read Next

Vushtrria kërkon kthimin e eshtrave të Hasan Prishtinës


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/serverpilot/tmp/vizioni) in Unknown on line 0