Ja se cka mund te parandalohet me fjalen MashAllah – ju lutem shperndajeni eshte shume me rendesi

Me fjalen MashAllah mund te parandalohet mesyshi Me fjalen MashaAllah mund te parandalohet hasedi Me fjalen MashAllah mund te parandalohet sulmi i xhineve Me fjalen MashAllah mund te parandalohen semundje te ndryshme si kanceri,tumori,diabeti,paraliza etj
Me fjalen MashAllah mund te parandalohet demtimi i pasurise dhe begative te ndryshme
Me fjalen MashAllah mund te parandalohet vdekja e bebeve apo semundje te ndryshme te bebeve dhe femijeve Me fjalen MashAllah mund te parandalohen semundje te pasherusheme gjithcka me lejen e Allahut te LarmadheruarAi që merr mësysh ndalon ndikimin e tij në tjetrin nëse e lexon formulën:“Ma sha’allahu la kuvete ila bilah” (Ndodhë vetëm ajo që dëshiron Allahu. S’ka fuqi pa ndihmën e Allahnt) siç ka ardhur në transmetimin e Enesit:“Kush sheh diç që e mahnitë le të thotë: ‘Ma sha’allahu la kuvete ila bilah’, nuk do ta dëmton.”E pse ti kur hyre në kopshtin tënd nuk the: “Ma shaell llah, la kuvvete il-la bil-lah” – (All-llahu çka do, bëhet, s’ka fuqi pa ndihmën e Tij). Nëse ti më sheh mua se unë kam më pak prej teje edhe pasuri edhe fëmijë (krah më të dobët) 39 (Kehf)
Shperndaje

Gazetari

Read Previous

Pse nuk po shërohem nga Sihri apo xhinët?!!

Read Next

Magjia e shkelur më së shumti është aksidentale