Ja se çfarë ndodh kur vozitë në prani të babait (video)

Është vlogeri Burim Ademi ai i cili përsëri ka bërë një video e në të cilën si çdo herë pasqyron një situatë mjaft interesante.

Është diçka e zakonshme sidomos tek ne shqiptarët kur vozisim në prani të babait, të na qortoj për vozitjen që bëjmë.

E Burim Ademi ka sjellur edhe një humor të mirë në lidhje me këtë, e të cilin mund ta shikoni në vijim

Shiko Ketu VIDEON

Gazetari

Read Previous

Besim Muzaqi do të kandidoj për kryetar të Vetëvendosjes në Vushtrri

Read Next

93 vjeçari nga Vushtrria i cili u martua tri herë dhe ka 23 fëmijë