Ja qka bën gruaja e Elvis Naçit në shtëpi

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, tek Shpetim Desku është hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci.

Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme.Sponzor

Gjatë emisionit është prezantuar familja e tij.

Pjesë e emisionit ishte nëna, gruaja dhe fëmijët e Elvis Nacit, shkruan Gazeta NewBorn.

Aty poashtu është prezantuar në të cilën jeton edhe hoxha më i popullarizuar në Shqipëri, Elvis Naci.

Për pak minuta hoxhë Elivis e ka udhëhequr emisionin n’Kosovë Show, e poashtu e ka mbyllur edhe atë.

Në emision ka pasur edhe befasi të cilat e kanë emocionuar Elvis Nacin, shkruan Gazeta NewBorn.

Gazetari

Read Previous

Babai i ministrit të PDK-së me vetëm 20 mijë euro në bankë, ndërton lagje me villa luksoze që kushtojnë miliona euro

Read Next

Naçi: Së pari jam shqiptar e pastaj hoxhë