Ja pse meshkujt duan seks me femra me të pasme të mëdha

Edhe meshkujt duan t’i shohin modelet teksa parakalojnë apo shfaqin linjat e tyre perfekte… por kur bëhet fjalë për jetën e tyre personale, ata dëshirojnë të jenë me një grua normale.

Edhe pse modelet e revistave ata i preferojnë të dobëta, në jetën e vërtetë njerëzit preferojnë ato të kolme e me forma të theksuara. Por pse burrat preferojnë gratë me forma të kolme?!

Studimet tregojnë se shumica e burrave që janë të shëndetshëm dhe fizikisht aktiv zgjedhin gratë me forma kundrejt atyre shumë të dobëta.

Një arsye tjetër është se meshkujt i perceptojnë format e rrumbullakosura si një simbol të kapacitetit riprodhues.

Një studim i kryer kohët e fundit ka vrojtuar trurin e njerëzve që ishin duke parë fotografi të femrave shumë të holla dhe atyre me forma e të kolme. Çuditërisht, skanimet e trurit treguan më shumë aktivitet dhe stimulim në disa zona të trurit kur burrat shihnin gratë e ‘trasha’.

Gjithashtu shumica e meshkujve pretendojnë se kanë më shumë vetëbesim në kohën e seksit kur janë me femra të tilla.

Qëllimi i këtyre hulumtimeve është të na bëjë të kuptojmë se nuk ka trup ideal dhe se gratë mund të relaksohen dhe të mos ndihen keq nëse kanë disa kilogramë më tepër se pesha normale.

Një femër që e do pamjen e saj… është gjithmonë më e bukur.

Gazetari

Read Previous

Kokainë, seks dhe tufa eurosh, çfarë ndodh pas orës 23:00 në Tiranë

Read Next

Liberalizimi i vizave, Komisioni Evropian javën e ardhshme pritet të publikojë raportin