ja Çfarë i pret këtë verë bashkëatdhetarët në Kosovë

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve.

Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë dhe tashmë po bëhen përgatitje para ardhjes së bashkatdhetarëve nga diaspora në pushime verore në vendlindje.

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve. Përgatitjet po bëjnë edhe policia dhe aeroporti i Prishtinës.

Gazetari

Read Previous

Thaçi: Asociacioni do të formohet sipas kushtetutës, duhet të shmangim konfliktet e reja

Read Next

Behrami i ‘godet’ në këtë mënyrë serbëtBehrami i ‘godet’ në këtë mënyrë serbët