Ikja nga Kosova, po shihet si “Dera e Shpresës”

Në rrjetet sociale është bërë virale fotoja ku shihet “Shkuarja” në Aroportin e Prishtinës.

Qytetarët në pamundësi për ta gjetur veten në punësim dhe nuk po shohin shpresë, andaj ata po e shohin të ardhmen meikë nga vendi i lindjes.

“Dera e Shpresës” po quhet dhe po shihet ika, dera e shkuarjës nga ANP “Adem Jashari” në drejtim të botës.

Gazetari

Read Previous

NASA paraqet plane për të shmangur goditjet e asteroideve me Tokën

Read Next

Reshitaj: Trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar