Idriz Bajrami vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmë

Idriz Bajrami ka nevojë për ndihmë.

Ai është diagnostifikuar me sëmundje të rëndë të Leukemisë dhe ka nevojë për shërim jashtë vendit.

Aktualisht, Idrizi ndodhet në një spital në Gjermani për kurim, mirëpo për trajtimin intenziv të mëtutjeshëm, i nevojiten 73.550,66 euro.

Për ta ndihmuar, klikoni linkun e mëposhtëm:

0 Reviews

Write a Review

Ardian H

Read Previous

Kida shfaqet në formë të mahnitshme në pozat me të brendshme

Read Next

Në Gjermani numri i vdekjeve nga COVID-19 nuk kalon 0.7 për qind, por ministri i Shëndetësisë e ka një frikë