I kam vetëm 13 vjet dhe posedon 4 diploma universitare – thotë se nuk e di me çfarë do të merret ne të ardhmen

Kohëve të fundit po dëgjojmë shpesh se si fëmijët po shtyjnë kufijtë. Është e rëndësishme që menjëherë të zbulohet inteligjenca dhe talenti i tyre – të paktën kështu thonë prindërit e të diplomuarit më të rinj në historinë e fakulteteve.

Jack Rico jeton në SHBA, si 13-vjeçar është “pronar” i katër diplomave universitare të fushave të ndryshme, të cilat i “fitoi” në një periudhë kohore prej dy viteve, transmeton Telegrafi.

Ai diplomoi në: historinë e artit, sjelljet sociale dhe vetë-zhvillim, shkencat sociale dhe të sociologji.

Këtij studenti fatlum mesatarisht i janë dashur dy vite për të fituar një diplomë. E javën e kaluar diplomoi në kolegjin Fullerton në Kaliforni.

Jack është shumë modest, por gjykuar nga notat dhe vlerësimet e profesorëve, ai është një gjeni i rrallë.

“Është e rëndësishme të zbulohet me kohë talenti dhe t’i dëgjoni këshillat e profesorëve”, thotë ky 13-vjeçar i cili ende nuk e di se me çfarë profesioni do të merret në të ardhmen.

Ardiana K

Read Previous

Shënohet viktima e parë e koronavirusit te refugjatët Rohingya në Bangladesh

Read Next

Mbi 12 mijë persona hynë e dolën nga Kosova në 24 orët e fundit