Hoxhë Ekrem Avdiu dhe hoxhë Enis Rama, zgjidhen personazhet e vitit 2018

Në një shkollë fillore në qytetin e Mitrovicës, në orën e mësimit të gjuhës angleze ka ndodhur një rast i pazakontë.Profesori i lëndës përkatëse ka kërkuar nga nxënësit që të japin mendimet e tyre për personazhet e vitit 2018.Siç mëson Radio Pendimi, ndër emrat e parë që janë përmendur dhe arsyetuar nga nxënësit ishin emrat e hoxhallarëve më eminent në Kosovë, hoxhë Ekrem Avdiu dhe hoxhë Enis Rama.
Nxënësit i kanë vlerësuar hoxhallarët si të talentuar në shkrim, të dashur për njerëzit, intelegjentë dhe besnikë.Ndër emrat e tjerë që janë përmendur në listën e nxënësve, janë edhe të sportistëve dhe aktorëve më të njohur kosovarë./radiopendimi

Gazetari

Read Previous

Halil Kastrati rrëfen për sëmundjen e djalit, një person i ofron veshkën

Read Next

Çfarë ndodh nëse ju pini ujë me mjaltë me stomakun bosh?