Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit …

Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro.
46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro.
Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn e Ramazanit jane dhuru 1.5 milion euro.
Nese vazhdon me kete ritem, i bjen qe mbrenda viti te jepen donacion 18 milion euro. Kjo e poshtron çdo politikane, qe thote “ia du te miren Kosoves” Kjo eshte dicka madheshtore
Popull human, me Hoxhallarë në ball

Gazetari

Read Previous

Kjo Është Rruga E Qumeshtit E Cila Është Vetëm Nje Galaktike, Në Këtë Universe Të Pafundme!

Read Next

“Pa Fund E Pa Anë”. Të Gjitha Pikëpyetjet Për Kohën