Gjejti publikon albumin e ri pas 6 vitesh nga albumi i fundit (video)

Pas plot 6 vitesh nga albumi i fundit “Dosja I” ësthë rikthyer hip hop artisti, Gjejti.

Kësaj radhe, “JT” ka bashkëpunuar me Hip Hop artista në album.

Efinar, Bita (instrumenttalet), Bigi dhe Sinkoppa janë ndër bashkpuntorët e tij në albumin e ri.

Seti prej 13 këngëve ka dy vite që po punohet nga Inteplay Studio.

Me Poshte i gjeni te gjitha kenget:

Gazetari

Read Previous

Frika nga “pushtimi” i veriut, arsye pse serbët po e braktisin FSK-në

Read Next

Shpresa Rama: Faleminderit nga zemra secilit të ri që ishte pjesë e këtij rrugëtimi 4 vjeçar, me plot sfida, por gjithmonë me fitore.