Gani Geci propozon që VV dhe LDK t’i ndajnë ministritë si me short futbolli

Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci ka shkruar se LDK dhe VV duhet të merren vesh që ndarjen e ministrive ta bëjnë me short si në kampionatet e futbollit.

Geci ka propozuar që LDK të marr shtatë ministri dhe VV pesë.

“Një ministri ma shumë logjikisht i takon LDK -së per arsye se VV e ka postin kryesor te shtetit dhe nga 12 ministritë 5 t’i merr VV dhe 7 t’i merr LDK e ndarja e ministrive tjera të bëhet me short .Të shkruhen emrat e ministrive në letër prej 1 deri ne 12 dhe te hidhen mbi tavolinë e zgjedhja te bëhet me short si në kampionatet e futbollit”, ka shkruar Geci në Facebook, përcjell lajmi.net.

Gazetari

Read Previous

Vidhen pëllumbat në Mitrovicë

Read Next

Pas deklaratës se nuk e meriton famën që ka, Samanta Karavella i përgjigjet publikisht Young Zerkës