FSK ishin musafirë në “Kojshia Show”.

Ata ndër të tjera treguan se kur FSK-ja do të shndërrohet në Ushtrinë e Kosovës.

Gazetari

Read Previous

Befasohen FSK-ja nga armët qe kanë pas shqiptarët perpara!

Read Next

Britania dhe BE-ja dështojnë në arritjen e paktit për Brexit