Francë, 79 për qind e viktimave nga COVID-19 janë mbi 75 vjeç

Në Francë, 79% e viktimave nga koronavirusi janë mbi moshën 75 vjeç.

Në raportin e institucionit të shëndetit publik, të datës 15 mars, janë përfshirë informacione statistikore lidhur me 161 viktimat dhe 6 378 rastet e shënuara në vend nga COVID-19.

Sipas raportit, shumica e viktimave ishin të moshuar dhe se 79% e tyre ishin mbi 75 vjeç.

Ndërsa 13% janë persona të moshës 45-64 vjeç, 7% 15-44 vjeç dhe 1% nën moshën 15 vjeç.

0 Reviews

Write a Review

Ardian H

Read Previous

Si do të jetë moti në Kosovë gjatë pesë ditëve të ardhshme?

Read Next

Masa speciale në Kroaci për shkak të coronavirusit: Nëse lëvizni, shteti ua shpon gomat